ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η διαβούλευση μέσω της δικτυακής πλατφόρμας https://argostoli.diavouleuseis.gr αποτελεί μορφή ηλεκτρονικής, ισότιμης συμμετοχής σε έναν ευρύτερο δημόσιο διάλογο που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Αργοστολίου.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Αργοστολίου έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εκπόνησης «Κυκλοφοριακής Μελέτης για τη βελτίωση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και την οργάνωση της στάθμευσης στην πόλη του Αργοστολίου».

Στόχος, της παρούσας προσπάθειας είναι να καταστεί η πόλη περισσότερο λειτουργική και ασφαλής με επίκεντρο όχι μόνο την κυκλοφορία των οχημάτων αλλά και τον άνθρωπο. Υπό την έννοια αυτή, βασικός σκοπός της παρούσας διαβούλευσης είναι να καταγράψει τις απόψεις των φορέων και των πολιτών σχετικά με τα προβλήματα και τις αδυναμίες της υφιστάμενης κυκλοφοριακής εικόνας στην πόλη του Αργοστολίου αλλά και τις λύσεις, παρεμβάσεις, μέτρα και βελτιώσεις που πρέπει να υιοθετηθούν.

Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης θα αξιολογηθούν από την Μελετητική Ομάδα και από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ώστε να διαμορφωθεί το οριστικό σχέδιο κυκλοφοριακής οργάνωσης το οποίο αναμένεται να περιλαμβάνει:

1. Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις,

2. Οργάνωσης της Στάθμευσης,

3. Επεμβάσεις για την Οδική Ασφάλεια,

4. Δημιουργία Κόμβων,

5. Αστική Συγκοινωνία,

6. Πεζοδρόμια – Πεζόδρομοι,

Η συμμετοχή σας στη διαβούλευση με την αποστολή σχολίων και παρατηρήσεων επί των ανωτέρω θεμάτων, θεωρείται ιδιαίτερα χρήσιμη και απαραίτητη.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

 

Διονύσιος Μινέτος

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

& Πολιτικής Προστασίας

Η προθεσμία υποβολής του ερωτηματολογίου έχει λήξει

Η διαβούλευση έχει ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής σχολίων 77.
  • Μέσος όρος βαθμολογία ενότητας
  • Βαθμολογία ενότητας
    (0)
Παρακαλώ συνδεθείτε εδώ ή εγγραφείτε στην πλατφόρμα για να υποβάλλετε το σχόλιο σας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Στόχος την πλατφόρμας διαβούλευσης είναι η ενθάρρυνση των πολιτών να*εξετάσουν* προσεκτικά, να *ζητήσουν*, να *αξιολογήσουν* εναλλακτικές πολιτικές, να *προτείνουν* πιο πρόσφορες λύσεις και να *αντιπαρατίθενται* με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή έργων και πολιτικών.

Back to Top
Click to listen highlighted text!